Sponsoring / Adverteren

 

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke sponsorpakketten en de bijbehorende tegenprestaties. Stichting Jaarmarkt Hazerswoude Dorp is van mening dat de tegenprestatie in verhouding moet staan tot de investering die de sponsor doet.

 

Als stichting hechten wij waarde aan het benadrukken dat de Jaarmarkt Hazerswoude Dorp geen commerciële doelen dient, maar uitsluitend wordt georganiseerd voor het dorp en de omgeving. Daarbij vinden we het van groot belang dat we de festiviteiten zo goedkoop mogelijk kunnen aanbieden aan de bezoekers en dit is alleen mogelijk met financiële of materiële steun van sponsoren.

 

Daarom hopen wij ook dit jaar weer op uw bereidwilligheid om een bijdrage te leveren. Velen van onze sponsoren zijn al jaren betrokken bij de Jaarmarkt Hazerswoude Dorp en hebben daarmee de continuïteit van het evenement gewaarborgd.

 

Ook sponsoring in natura speelt een grote rol; gratis levering van uw producten en/of diensten kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gehele organisatie.